EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
Móra d'Ebre
Vic 1
Roda de Ter
Sta. Eulàlia Riuprimer
Badalona
Taradell
Vic 2
Barcelona
La Bisbal d'Empordà 1
Balenyà
Palamós 1
La Bisbal d'Empordà 2
Montequiu 1
Montesquiu 2
St.Hipòlit Voltregà
Palamós 2
St. Quirze de Besora
Gurb
Barcelona 2
La Bisbal d'Empordà 3
Sant Julià Vilatorta
Centelles
St. Hipòlit Voltregà 2
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 
_CAT

Superfície construïda: 9888,32 m2
Data projecte: 1998-2000
Localitat: La Bisbal d’Empordà (Girona)
Estat: Construït.
Descripció projecte:
- El projecte té la singularitat de poder projectar, de nova planta, els dos edificis amb front al gran espai públic central que es genera.
- Es distribueix tot un porxo corregut en planta baixa, al llarg dels dos edificis i en contacte amb la plaça central, de manera s’engendra un gran front comercial vers la plaça. L’espai públic, doncs, queda fàcilment diferenciat per la seva utilització: la plaça, destinada majoritàriament a aparcament, i les àrees lineals comercials, peatonals i protegides sota els edificis.
- Els accessos als vestíbuls dels habitatges també es disposen vers l’espai central i a través del porxo. D’aquesta manera s’intenta assegurar la utilització d’aquest espai i fer-lo, necessàriament, altament transitat.

_ESP

Superficie construida: 9.888,32 m2
Fecha proyecto: 1998-2000
Localidad: La Bisbal d'Empordà (Girona)
Estado: Construido.
Descripción proyecto:
- El proyecto tiene la singularidad de poder proyectar, de nueva planta, los dos edificios con frente al gran espacio público central que se genera.
- Se distribuye todo un porche corrido en planta baja, en los dos edificios y en contacto con la plaza central, de manera que se engendra un gran frente comercial hacia la plaza. El espacio público, pues, queda fácilmente diferenciado por su utilización: la plaza, destinada mayoritariamente a aparcamiento, y las áreas lineales comerciales, peatonales y protegidas bajo los edificios.
- Los accesos a los vestíbulos de las viviendas también se disponen hacia el espacio central y a través del porche. De esta manera se intenta asegurar la utilización de este espacio y hacerlo, necesariamente, altamente transitado.

Top