EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
Móra d'Ebre
Vic 1
Roda de Ter
Sta. Eulàlia Riuprimer
Badalona
Taradell
Vic 2
Barcelona
La Bisbal d'Empordà 1
Balenyà
Palamós 1
La Bisbal d'Empordà 2
Montequiu 1
Montesquiu 2
St.Hipòlit Voltregà
Palamós 2
St. Quirze de Besora
Gurb
Barcelona 2
La Bisbal d'Empordà 3
Sant Julià Vilatorta
Centelles
St. Hipòlit Voltregà 2
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 






_CAT

Superfície construïda: 1.905,73 m2
Data projecte: 2009 - actualitat
Localitat: Barcelona (Barcelona) - Barri de Sant Andreu.
Estat: En fase de projecte.
Descripció projecte: El projecte està fortament influït per la normativa que regeix cadascun dels dos carrers on s’ubica i que en determina clarament la seva importància. Al Passeig de Torres i Bages es permet una altura de PB, altell i 6 altures, mentre que al carrer lateral aquesta es veu dràsticament reduïda a baixa, altell i 2. Morfològicament l’edifici s’intenta adaptar amb naturalitat a aquesta diversitat i ajustar el seu llenguatge depenent del carrer on dóna front. És palès el llenguatge més abstracte i colorista al Passeig, amb un espai exterior intermedi a les vivendes com a matalàs amb la sorollosa via, que acaba materialitzant la cantonada. A mesura es va penetrant al carrer secundari el llenguatge es va tornant progressivament més volumètric i ordenat, deixant el color taronja dels “screens” de protecció solar i permetent sortir ja, plenament, la pell que s’ocultava a darrera seu d’obra vista esmaltada blanca.

_ESP

Superficie construida: 1.905,73 m2
Fecha proyecto: 2009 - actualidad
Localidad: Barcelona (Barcelona) - Barrio de Sant Andreu.
Estado: En fase de proyecto.
Descripción proyecto:
El proyecto está fuertemente influido por la normativa que rige cada una de los dos calles donde se ubica y que determina claramente su importancia. En el Paseo de Torres y Bages se permite una altura de PB, altillo y 6 alturas, mientras que en la calle lateral ésta se ve drásticamente reducida a baja, altillo y 2. Morfológicamente el edificio se intenta adaptar con naturalidad a esta diversidad y ajustar su lenguaje en función de a la calle donde da frente. Es patente el lenguaje más abstracto y colorista en el Paseo, con un espacio exterior intermedio a las viviendas como colchón con la ruidosa vía, que acaba materializando la esquina. A medida se va penetrando en la calle secundaria el lenguaje se va volviendo progresivamente más volumétrico y ordenado, dejando el color naranja de los "screens" de protección solar y permitiendo salir ya, plenamente, la piel que se ocultaba detrás suyo de obra vista esmaltada blanca.

Top