EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
Móra d'Ebre
Vic 1
Roda de Ter
Sta. Eulàlia Riuprimer
Badalona
Taradell
Vic 2
Barcelona
La Bisbal d'Empordà 1
Balenyà
Palamós 1
La Bisbal d'Empordà 2
Montequiu 1
Montesquiu 2
St.Hipòlit Voltregà
Palamós 2
St. Quirze de Besora
Gurb
Barcelona 2
La Bisbal d'Empordà 3
Sant Julià Vilatorta
Centelles
St. Hipòlit Voltregà 2
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 
_CAT

Superfície construïda: 667,78 m2
Data projecte: 2008 - atualitat
Localitat: Sant Hipòlit de Voltregà (Barcelona)
Estat: En fase de projecte. – Llicència d’obres concedida.
Descripció projecte: Es planteja la construcció de 7 habitatges de protecció oficial per tal de facilitar l’accés a la vivenda a les persones amb menys recursos econòmics. El projecte, a més, ha de solucionar un canvi d’alineació del carrer on s’ubica, fet que fa que les vivendes resultants tinguin la possibilitat de tenir unes vistes en angle molt interessants. En un projecte on la racionalitat constructiva i de distribució és clau s’intenta aconseguir uns habitatges confortables i adaptats a les necessitats del segles XXI, amb un aspecte que fuig del de les construccions properes.

El projecte desenvolupa el tema de la utilització de la coberta per aspectes tècnics, per la col·locació de les plaques solars i per a l’assecatge natural de la roba de la comunitat, passant a ser una planta utilitzable més de l’edifici.

_ESP

Superficie construida: 667,78 m2
Fecha proyecto: 2008 - actualidad
Localidad: Sant Hipòlit de Voltregà (Barcelona)
Estado: En fase de proyecto. - Licencia de obras concedida.
Descripción proyecto:
Se plantea la construcción de 7 viviendas de protección oficial para facilitar el acceso a la vivienda a las personas con menos recursos económicos. El proyecto, además, debe solucionar un cambio de alineación de la calle donde se ubica, lo que hace que las viviendas resultantes tengan la posibilidad de tener unas vistas en ángulo muy interesantes. En un proyecto donde la racionalidad constructiva y de distribución es clave se intenta conseguir unas viviendas confortables y adaptadas a las necesidades del siglo XXI, con un aspecto que huye del de las construcciones cercanas.
El proyecto desarrolla el tema de la utilización de la cubierta para aspectos técnicos, para la colocación de las placas solares y para el secado natural de la ropa de la comunidad, pasando a ser una planta utilizable más del edificio.

Top