EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
Móra d'Ebre
Vic 1
Roda de Ter
Sta. Eulàlia Riuprimer
Badalona
Taradell
Vic 2
Barcelona
La Bisbal d'Empordà 1
Balenyà
Palamós 1
La Bisbal d'Empordà 2
Montequiu 1
Montesquiu 2
St.Hipòlit Voltregà
Palamós 2
St. Quirze de Besora
Gurb
Barcelona 2
La Bisbal d'Empordà 3
Sant Julià Vilatorta
Centelles
St. Hipòlit Voltregà 2
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 


_CAT

Superfície construïda: 2.366,65 m2
Data projecte: 2006
Localitat: Montesquiu (Barcelona)
Estat: Construït.
Descripció projecte: En un solar de geometria triangular el projecte desenvolupa 20 habitatges l’objectiu dels quals és tenir una geometria regular i una superfície racionalment distribuïda. L’edifici es resol amb un sol nucli d’escala i ascensor i aconsegueix l’objectiu fixat d’inici, obtenint unes vivendes alegres i amb una gran presència de llum natural.

Estèticament es treu partit de la curiosa geometria de l’emplaçament, afilant l’angle agut del triangle i aconseguint una forma certament agressiva en la cantonada. Dins un fons d’obra vista, surten amb potència uns elements volats singulars, de color vermell, que li donen una plasticitat i un desitjat caràcter desenfadat a l’edifici.

_ESP

Superficie construida: 2.366,65 m2
Fecha proyecto: 2006
Localidad: Montesquiu (Barcelona)
Estado: Construido.
Descripción proyecto:
En un solar de geometría triangular el proyecto desarrolla 20 viviendas cuyo objetivo es tener una geometría regular y una superficie racionalmente distribuida. El edificio se resuelve con un solo núcleo de escalera y ascensor y consigue el objetivo fijado de inicio, obteniendo unas viviendas alegres y con una gran presencia de luz natural.

Estéticamente se saca partido de la curiosa geometría del emplazamiento, afilando el ángulo agudo del triángulo y consiguiendo una forma ciertamente agresiva en la esquina. Dentro de un fondo de obra vista, salen con potencia unos elementos volados singulares, de color rojo, que le dan una plasticidad y un deseado carácter desenfadado al edificio.

Top