EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
Móra d'Ebre
Vic 1
Roda de Ter
Sta. Eulàlia Riuprimer
Badalona
Taradell
Vic 2
Barcelona
La Bisbal d'Empordà 1
Balenyà
Palamós 1
La Bisbal d'Empordà 2
Montequiu 1
Montesquiu 2
St.Hipòlit Voltregà
Palamós 2
St. Quirze de Besora
Gurb
Barcelona 2
La Bisbal d'Empordà 3
Sant Julià Vilatorta
Centelles
St. Hipòlit Voltregà 2
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 






















_CAT

Superfície construïda: 8.328,60 m2
Data projecte: 2004-2006
Localitat: Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona)
Estat: Construït.
Descripció projecte: Es planteja la construcció de 55 vivendes distribuïdes en tres blocs lineals en un emplaçament que té la singularitat de tenir totes les orientacions agradables, ja sigui per unes llargues vistes degudes a la posició topogràficament elevada de l’emplaçament, pel fet de tenir sortida a la gran zona exterior comunitària (amb piscina, sauna, gimnàs...) o bé per la singularitat de donar al carrer i a la plaça que tenen els edificis davant seu.
Arquitectònicament el projecte busca una coherència formal a través del material, obra vista semimanual hidrofugada, malgrat les singularitats que cada bloc té. Un tractament especial mereix el bloc cantoner, perpendicular als dos primers, que resol la cantonada amb una singular xemeneia revestida d’acer cortén que esdevé el referent de tot el conjunt. Aquest bloc cantoner, a més, resol el desnivell topogràfic del carrer lateral amb una sola escala de comunitat i un sol ascensor mitjançant una audaç solució del bloc de comunicacions verticals.

_ESP

Superficie construida: 8.328,60 m2
Fecha proyecto: 2004-2006
Localidad: Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona)
Estado: Construido.
Descripción proyecto:
Se plantea la construcción de 55 viviendas distribuidas en tres bloques lineales en un emplazamiento que tiene la singularidad de tener todas las orientaciones agradables, ya sea por unas largas vistas debidas a la posición topográficamente elevada del emplazamiento, por tener salida a la gran zona exterior comunitaria (con piscina, sauna, gimnasio ...) o bien por la singularidad de dar a la calle y a la plaza que tienen los edificios delante.
Arquitectónicamente el proyecto busca una coherencia formal a través del material, obra vista semimanual hidrofugada, a pesar de las singularidades que cada bloque tiene. Un tratamiento especial merece el bloque esquinero, perpendicular a los dos primeros, que resuelve la esquina con una singular chimenea revestida de acero cortén que se convierte en el referente de todo el conjunto. Este bloque esquinero, además, resuelve el desnivel topográfico de la calle lateral con una sola escalera de comunidad y un solo ascensor mediante una audaz solución del bloque de comunicaciones verticales.

Top