EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
Móra d'Ebre
Vic 1
Roda de Ter
Sta. Eulàlia Riuprimer
Badalona
Taradell
Vic 2
Barcelona
La Bisbal d'Empordà 1
Balenyà
Palamós 1
La Bisbal d'Empordà 2
Montequiu 1
Montesquiu 2
St.Hipòlit Voltregà
Palamós 2
St. Quirze de Besora
Gurb
Barcelona 2
La Bisbal d'Empordà 3
Sant Julià Vilatorta
Centelles
St. Hipòlit Voltregà 2
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 
_CAT

Superfície construïda: 2.117,85 m2
Data projecte: 1987
Localitat: Palamós (Girona)
Estat: Construït.
Descripció projecte: El projecte tracta d’esprémer al màxim l’emplaçament idíl·lic on es troba, projectant dos blocs separats per un gran pati interior i dissenyant una façana, amb elements prefabricats de formigó, d’inspiració clarament marítima.

L’edifici que s’enfronta amb el Passeig Marítim conté vivendes molt generoses en superfície que aprofiten per emmarcar unes vistes úniques del mar i el port. Són vivendes amb molta llum natural degut a la introducció de patis d’il·luminació i ventilació i amb la possibilitat de generar ventilacions creuades naturals. Per altra banda, l’edificació front al carrer López Puigcerver conté diverses tipologies, totes elles de menor superfície que les anteriorment comentades, però sense renunciar a aspectes bàsics de qualitat en el seu disseny i construcció.

_ESP

Superficie construida: 2.117,85 m2
Fecha proyecto: 1987
Localidad: Palamós (Girona)
Estado: Construido.
Descripción proyecto:
El proyecto trata de exprimir al máximo el emplazamiento idílico donde se encuentra, proyectando dos bloques separados por un gran patio interior y diseñando una fachada, con elementos prefabricados de hormigón, de inspiración claramente marítima.

El edificio que se enfrenta con el Paseo Marítimo contiene viviendas muy generosas en superficie que aprovechan para enmarcar unas vistas únicas del mar y el puerto. Son viviendas con mucha luz natural debido a la introducción de patios de iluminación y ventilación y con la posibilidad de generar ventilaciones cruzadas naturales. Por otra parte, la edificación frente a la calle López Puigcerver contiene varias tipologías, todas ellas de menor superficie que las anteriormente comentadas, pero sin renunciar a aspectos básicos de calidad en su diseño y construcción.

Top