EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
Móra d'Ebre
Vic 1
Roda de Ter
Sta. Eulàlia Riuprimer
Badalona
Taradell
Vic 2
Barcelona
La Bisbal d'Empordà 1
Balenyà
Palamós 1
La Bisbal d'Empordà 2
Montequiu 1
Montesquiu 2
St.Hipòlit Voltregà
Palamós 2
St. Quirze de Besora
Gurb
Barcelona 2
La Bisbal d'Empordà 3
Sant Julià Vilatorta
Centelles
St. Hipòlit Voltregà 2
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 




_CAT

Superfície construïda: 3.329,24 m2
Data projecte: 2006
Localitat: Montesquiu (Barcelona)
Estat: Construït.
Descripció projecte: L’edifici de 29 habitatges i de planta rectangular es resol mitjançant dues escales i es projecta per tal que les vivendes tinguin una distribució pràctica i funcional. A la façana posterior (pati d’illa), assolellada tot el dia, l’edifici s’esgraona aconseguint uns espais intermedis exterior-interior molt interessants: porxo, pèrgola i terrasses que tamisen el pas de la llum solar, alhora que s’aconsegueixen unes vivendes amb un important complement exterior, molt apreciat a la zona on s’ubica l’edifici.

Les obertures creen un ritme clar en la façana principal, gràcies al gran desenvolupament que aquesta té, on uns elements volats de color vermell apareixen en planta segona per acabar sent els protagonistes de la composició i el contrapunt estrident al ritme pausat de la façana plana.

_ESP

Superficie construida: 3.329,24 m2
Fecha proyecto: 2006
Localidad: Montesquiu (Barcelona)
Estado: Construido.
Descripción proyecto:
El edificio de 29 viviendas y de planta rectangular se resuelve mediante dos escaleras y se proyecta para que las viviendas tengan una distribución práctica y funcional. En la fachada posterior (patio de manzana), soleada todo el día, el edificio se escalona consiguiendo unos espacios intermedios exterior-interior muy interesantes: porche, pérgola y terrazas que tamizan el paso de la luz solar, al tiempo que se consiguen unas viviendas con un importante complemento exterior, muy apreciado en la zona donde se ubica el edificio.

Las aberturas crean un ritmo claro en la fachada principal, gracias al gran desarrollo que ésta tiene, donde unos elementos volados de color rojo aparecen en planta segunda para acabar siendo los protagonistas de la composición y el contrapunto estridente al ritmo pausado de la fachada plana.

Top