EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
Laboratori farmacèutic
Conjunt 6 naus
Nau industrial
Edifici d'aparcaments
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 


_CAT

Superfície construïda:  2.056,77 m2
Data projecte: 2004
Localitat: Gurb (Barcelona)
Estat: Construïdes
Descripció projecte: Les sis naus industrials que es plantegen tenen una important zona d’aparadors en planta baixa que els hi fa tenir el caràcter mixt i flexible en la seva utilització de nau industrial o de gran botiga-magatzem. Donant èmfasi a aquesta imatge dulcificada de  nau industrial, aquestes s’enretiren formant uns espais exteriors d’accés (agrupats dos a dos per aconseguir una major dimensió) que, depenent de l’ús final que tingui cada establiment, pot tenir un caràcter d’entrada o bé d’aparcament.

Les naus es complementen amb uns generosos altells en planta primera, il·luminats naturalment per les tres façanes del conjunt.

_ESP

Superficie construida: 2.056,77 m2
Fecha proyecto: 2004
Localidad: Gurb (Barcelona)
Estado: Construidas
Descripción proyecto:
Las seis naves industriales que se plantean tienen una importante zona de escaparates en planta baja que las hace tener el carácter mixto y flexible en su utilización de nave industrial o de gran tienda-almacén. Dando énfasis a esta imagen dulcificada de nave industrial, éstas se retiraran formando unos espacios exteriores de acceso (agrupados dos a dos para conseguir una mayor dimensión) que, dependiendo del uso final que tenga cada establecimiento, puede tener un carácter de entrada o bien de aparcamiento.

Las naves se complementan con unos generosos altillos en planta primera, iluminados naturalmente por las tres fachadas del conjunto.

Top